English | BCMS | Български | македонски | Română | Shqip | Slovenščina

PSSM Best Practice Cards (Albanian Version)

Download Individual PSSM Best Practice Cards

Click on the images to download the individual card files
Dyert Pajisjet Kundr Zjarrit Tabelat / Shenjat Rrethimi dhe pengesat
Drynat Korridoret e Kalimit Stivat Numrat e Partis
Ndarja Me Paleta Armaturat Arkat Vendroja e Siguris
Office of Weapons Removal and Abatement (PM/WRA)
 
Detonimi N Mas Fragmentimi Zjarri Masiv Zjarri Mesatar
Klasifikimi I Zjarrit 1 Detonimi N Mas Klasifikimi I Zjarrit 2 Fragmentimi Klasifikimi I Zjarrit 3 Zjarri Masiv Klasifikimi I Zjarrit 4 Zjarri Mesatar
Temperaturat Procedurat Standarde T Puns Shkaqet E Shprthimit Vrejtje Pr Transportimin
Small Arms Survey
 
aktivizimi I Prkohshm Demontimi Mekanik Djegia N Mjedis T Mbyllur Prerja Me Flak/Oksigjen
Djegia N Mjedis T Hapur Prerja Mekanike Prerja Ose Prthyerja Hidraulike Kontrolli I Inventarit
Shkrirja Ose Coptimi Kufizimet E Fluturimit Detonimi N Mjedis T Hapur Rikuperimi I Burimeve
Nisma e Prqasjes Rajonale pr Reduktimin e Rezervave
 
Marrja N Ruajtje Dhe Pranimi Inventari Sistemet E Siguris Mirmbajtja
Menaxhimi I Rrezikut Kategoria E Rrezikut 1 (Rekomandohet) Kategoria E Rrezikut 2 (Rekomandohet) Kategoria E Rrezikut 3 (Rekomandohet)
Kategoria E Rrezikut 4 (Rekomandohet) Parimet Sasi - Distanc Menaxhimi I Rezervave Mbikqyrja E Municioneve
Defense Threat Reduction
Agency (DTRA)
 
Mbi Kto Karta Burime N Internet